SPONSORED BY

lauantaina, huhtikuuta 18, 2009

Erikan elopaino eloisaan nousuun!




Selkään ja rintaan lisää paksuutta. Ja olkapäihin tarvitaan paaljon lisää kokoa..







Tällä samalla otsakkeella aina niin kannustava valmentajani aloitti kevättä ja kesää koskevan uuden treeni- ja ruokaohjelman. Toisessa lapussa luki ihanasti otsikko: "Erikan läskit muutetaan lihakseksi".. En voi kuin hymyillä ja aloittaa kahta kovemmalla innolla uuden ohjelman :). Uusi ohjelma kattaa kaksi mäkijuoksutreeniä ja 3 punttista viikolle. Jää enemmän aikaa käsillekin palautua treenistä (nyt lähtee olkapäät uuteen kasvuun!). Jumpat ovatkin tuntuneet raskailta, hyviltä ja uuvuttavilta, siis juuri sellaisilta, mitä uusiin tavoitteisiin satsaava ohjelma vain voi olla! Tammikuusta maaliskuuhun tuli tahkottua 3 kuukautta sopivan kovaa, treenikauden päätti viikon lepo punttailusta ja töistä. Siis palautuksen maksimointia a la Milanon shopping-kadut + lomaviikon jokapäiväiset päikkärit ;). Tällä kolmijakoisella salitreenillä ja intervallijuoksuilla vedetään nyt seuraavat 3 kuukautta. Laitampa tuoreampia kuntokuvia esille heti kun Kimmon kanssa innostumme niitä räpsimään.
Tsemppiä treeneihin ja Kultsan fitnesskissoille paljon iloa ja energiaa kisojen jälkeiseen elämään!
-Erika







sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2009

Koettakaa kestää!


Pieni loman pätkä on nautittu! 4. päivä lauantaina kävin vielä Ruskeasuolla hieromassa Popon ja Harryn, pitkän työputken viimeiset hevoset, ja sitten auto käyntiin, koira-apulainen Canelo kyytiin, Katie Meluan Sailboat-biisi soimaan ja eikun kohti auringon laskua ja vapautta!


Reilun viikon mittaisesta vietetystä lomasta teki ekstra ihanan se seikka, että Kimmokin lomaili kanssani, ja saimme pitkästä aikaa nauttia enemmänkin toistemme seurasta. Kävimme Lahdessa, Tolosilla kyläilemässä, syömässä ja katsastimme samalla herrasväen uuden hienon kämpän. Pääsiäinen meni Milanon tutuissa maisemissa. Sain nauttia täydestä kesäkelistä, shoppailusta, päikkäreistä ja kiireettömyydestä. Ruokaa riitti ja skumppa virtasi! En tosin viikon vapaalla syömisellä ja treenitauolla ole saavuttanut pyöreämpiä posken mittoja, vaikka valmentajani Harri niitä vähän kaipasikin viime kuntotsekkauksessa. Olen kyllä nyt niin valmis palaamaan takaisin terveempään ruokailuun ja kovaan treeniin. Loma on siis hoitanut tehtävänsä!


Olen tykännyt käydä lukemassa kilpasiskojeni blogeja viime aikoina. Tulevat kilpailut tietenkin tekevät blogeista kiinnostavat. Ehkäpä juuri siksi, kun en ole itse aktiivisesti itse mukana ja kilpailuhumusta on kiva kuitenkin saada vähän fiilistä tännekin. Joistakin kirjoituksista tunnistan itsenikin ja tietyt maneerit ja ajatukset tuntuvat kovinkin tutuilta :). Yllätyin kuitenkin, kuinka moni taistelee dieettinsä kanssa. Hammasta purraan ja itkua suurinpiirtein väännetään joka välissä. Ei tuu valmiiks, kerkeänkö kuntoon jne. Tämä tsemppiosio tulee nyt tietysti hieman myöhässä, mutta vetäkää vaan sata lasissa ja loppuun asti! Nauttikaa kaikesta, tehkää parhaanne ja ennenkaikkea hyvällä fiiliksellä! Tsemppiä!