SPONSORED BY

torstaina, heinäkuuta 02, 2009

Pari muistoa MM-kisoista


Sain meilissä kuvia viime vuoden MM-kisoista eräältä kuvaajalta, Thorstenilta. Kuvista näkee hyvin minkälainen ero alaosassa on, riippuen siitä jännittääkö reisilihaksia, vai sattuuko unohtumaan..
On muuten hauskaa, kuinka ulkomailta tuli kuvauspyyntöjä (tyyliin "olemme kuulleet, että olette tulossa Santa Susannaan..") - jo 3 kuukautta ennen Turun karsintoja. Hmm.. olisiko "syyllinen" Pietilän Anne, joka pitää miltei koko Eurooppaa hyvin ajantasalla kaikista tapahtumista ja kilpailijoista lukuisilla alan foorumeilla ;).
MM-reissu oli kaiken kaikkiaan todella hieno kokemus, ja mielelläni kokisin sen joskus uudestaan. Siksi tavallaan vähän harmittaakin, etten tänä syksynä ole sinne tähtäämässä, varsinkin kun tiedän Tiina Sarlinin sinne tähtäävän. Tiinan (ja tietenkin Raijan ja Sallan) kanssa kun niin mielelläni kokisin reissun uudestaan. Tiinalle kuitenkin kovasti tsemppiä tälle syksylle! Lyhyen sarjan line-upista Lappeenrannassa ja SM-kisoissa tuleekin mielenkiintoinen EM-kisoissa loistaneen Heidi Sorsan hakiessa revanssia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.