SPONSORED BY

torstaina, toukokuuta 20, 2010

Täytyy takoa, kun rauta on kuumaa


Upea kevät ja lämpimät päivät ovat jalkauttaneet minut ulos luontoon juoksemaan ja hikoilemaan. Kaikki aerobiset olen tehnyt lenkkipoluilla, vaihdellen 20 minuutin mäkijuoksujen ja miltei tunnin pituisten kävelypainotteisten lenkkien välillä. Lämmin sää on tosin tuntunut kalvokireytenä pohkeissa ja reiden sivussa. Lihasten turpoaminen ja nesteisyyden lisääntyminen aiheuttaa pientä ahtauden tuntua kalvojen sisällä.

Keho ei ole kone, eikä se enään pärjää tankkauspäivien välissä kokonaista viikkoa tai kahta alhaisilla kaloreilla. Korvat höröllä yritän kuunnella kehoani ja seurata jaksamistasoani. Viime viikolla minua vaivasi raskas puristuksen tunne rinnassa, utuisuus päässä ja aevan mieletön väsymys. Olisin voinut nukkua 48 tuntia putkeen ja pieninkin voiman ponnistus aiheutti verensokerin syöksylaskun tunteen. Ei tarvinnut kuin hieman selata sivuja taaksepäin ja katsoa mitä olen viisaana joskus kirjoittanut.. Vapaasti itseäni lainaten:"Jos et jaksa treenata kunnolla, tai edes liikkua, syöt luultavasti liian vähän." Hyvä minä! Kolme- neljä päivää konttailin koomassa, kunnes tajusin hieman lisätä hiilareita. Seuraavana päivänä olo olikin taas aivan loistava. Onneksi- treenit Jerry Ossin kanssa Lahdessa odottivat. Olin varmaan niin latautunut, muutenkin kuin hiilareista, että fiilis Jerryn ohjaamassa treenissä oli erittäin energinen ja mieli treenien jälkeen taas motivoitunut. Sain kyllä sellaisen motivaatiopotkun persauksilleni, että suunnistin illalla vielä uudestaan salille pumppailemaan jalkoja :-). Tästä ehdottomasti jatkuu yhteiset treenimme!



Foreverillä pari viikkoa sitten.








Ensi viikolla koittaa lähtö Serbiaan- pitäkää peukkuja että tuhkapilvi ei taas sössi matkasuunnitelmia. Jos lopputulos tyydyttää minua (toisinsanoen en totaalisesti häpäise itseäni, Suomen joukkuetta, ystäviäni ja perhettäni) ja kropassa riittää vielä paukkuja (ja lihaksia;-)), jatkan ehdottomasti vielä mastersien EM-kisoihin. Ne ovat kuitenkin vain kahden viikon päässä Novi Sadin kisoista. No, enempää en niitä vatvo, mennään nyt päivä kerrallaan, keskitytään tulevaan viikkoon ja katsotaan sitten ;-).

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.