SPONSORED BY

tiistaina, helmikuuta 22, 2011

Swimming up that stream

"You know where you are going and you will get there, where you want. It takes hard work, true dedication and belief in yourself, but in the end you will reach your goal."



Tervehdys! Kehoa on kuunneltu (as far as good) ja tuona viimekertaisen kirjoituksen aikana vallinneesta, miltei ylitsepääsemättömän väsymyksen yli päästiin kun päästiinkin runsaalla nukkumisella. Treenit kulkevat hyvin, niukoista kaloreista huolimatta- treenipainot sen kun nousevat. Tosin voin todeta olevani näinkin pitkään treenanneena muihin kaltaisiini salitreenaajiin painomääriä katsoen jopa heikko, joten edistyksen varaa on siis olemassa, ja rutkasti. Ajattelen kuitenkin treenifilosofiassani aina tekniikan puhtautta ennen kaikkea ja haluan korostaa lihaksen rasitusta oikealla tavalla- maksimoida rasituksen myös liikkeen negatiivisessa vaiheessa, jolloin liikkeen aikaansaama lihasärsytys kasvaa huomattavasti. 5-6 päivää treeniä tulee nyt tehtyä viikossa ja 4 aerobista aamuisin kotona kuntopyörällä- kiitos pakkasten. En koe pakkasessa möllystelyä mielekkääksi näillä keleillä, kun kehoa ja nimenomaan lihaksia on vaikeaa saada oikealla tavalla lämpimiksi ja läpikotaisin treenattua hikeen vaikka miten kerrospukeutumista harrastaisi. Alakertaa, eli jalkoja olen treenannut nyt kahdesti viikossa, 2 liikkeiltään erilaista ja erisykkeistä treeniä. Se on ollut hauskaa. 

Oikeastaan kaikki on ollut taas ihan hauskaa ja mielekästä, jopa kaalin syönti! Raaka kaali onkin muuten ravitsemukseni peruskivi tällä hetkellä ja sen kanssa maistuvat kanafile, lohi ja rasvattomasta sisäfileestä jauhettu jauheliha. Hiilarit tulevat täysjyväkaurahiutaleista ja kauraleseestä, satunnaisesti näkkäristä ja riisistä. Lisäksi proteiinlisänä kananmunan valkuaiset, glutamiini ja QNT:n Zero Carb, jota ilman en pärjäisi päivääkään:-). 

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.