SPONSORED BY

lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

Eka lomaviikko takana!






Hieman tyyppasin, miltä tuntuu vuoden ensimmäinen kesälomaviikko, ja ihan mugavatahan se tosiaankin oli! Ja meni taas niin pirun nopeasti. Ensi viikolla alkaa kahden viikon työputki ja sitten koittaakin taas kahden viikon loma. Nyt taas jaksaa!

Treeniä tuli enemmän kuin laki (eli Harrin sana) olisi sallinut, mutta mikäpäs siinä, kun ei tarvitse töitä tehdä. Kivaa on ollut treenata, East Bodylle olen hankkinut nyt kesäkortin ja siellä kellarissa on kaljupäiden (oikeastaan vain minä, Kimmo ja Suski olemme ainoat treenaajat, joilla hiukset päässä) seassa hevimusan säestyksellä hikoiltu. Nyt on ollut se kamerakin mukana, mutta en ole vielä kehdannut fotailla, kun sali on ollut täynnä treenailijoita..:)
Alkuviikosta kävin Lahdessa Lauran ja Raulin luona yökylässä, ja takuuhauskaa menoa, kuten aina! Kiitos muuten Rauli "uusista" hampaista! Treenattiin, syötiin, saunottiin ja pari sidukka- ja shampanjalasillistakin taisi kulahtaa kurkusta alas. Seuraavana päivinä juoksimme Lauran kanssa Lahden vaateliikkeet läpi, mutta kuinkas ollakkaan, shoppailuintomme heräsi toden teolla vasta UFS:in liikkeen vaateale-tankojen lomassa. Nyt kun on muhkua, niin mikäs sen paremmin istuukaan meikäläiselle kuin urheiluvaatteet, myönnettävä on :).

Laitetaas tuohon kuvatodistetta alle, että on sitä bodattukin ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.