SPONSORED BY

sunnuntaina, syyskuuta 26, 2010

Suunnanmuutos


Ihana viikko on takanapäin. Pieni hymynkare kasvoillani olen seurannut omaani ja muitten elämänmenoa, vaalinut positiivisia tuntemuksiani tämän viikon ja nauttinut hyvästä olosta, vielä pitäen teiltä salassa tämän pikku uutisen. Päätin nimittäin jättää nämä kisat väliin, säästää energiat ja voimavarat keväälle ja satsata taas täysillä seuraaviin EM-kisoihin. Minussa elää niin kova kilpailija, etten tämä taival takanani voi nousta lavalle, sillä tiedän etten ole 110%:in kunnossa.

Koko menneen viikon olen syönyt enemmän kuin vapaasti, ja kehoa vallinneesta näännytyksestä kertonee se, etten ole kadottanut vieläkään vatsapalojani- itseasiasssa kuntoni näyttää jopa paremmalta kuin viikko sitten. Hieman turvonneita silmiä ja satunnaista kuunaamailua lukuunottamatta :-). Vasta tänään tuli ensimmäistä kertaa tunne että tekisi hyvää käydä välillä salillakin, vaikkapa hapottamassa jalkoja. Ja mukavaahan tuo oli :-).

P.S.sst..
Nyt jos joku SM-kisoihin tähtäävä kilpailijatar tuntee tarpeelliseksi ulkopuolisen avun, lähinnä asentojen harjoittelussa ja stailauksen suunnittelussa, olen enemmän kuin valmis auttamaan, ja täysin ilmaiseksi ;-). Ottakaa rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen!

5 kommenttia:

  1. Harmi ettet osallistu SM-kisoihin,mutta ymmärrän paremmin kuin hyvin perustelusi asian suhteen!! Tsemppiä Kevättä kohti:)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä Erika kevääseen :)
    Maaret

    VastaaPoista
  3. Kiitos!Energiaa riittää, ruoka maistuu ja treeni kulkee :D. Ja Expossa nähdään!

    VastaaPoista
  4. Täältä sitä tullaan kovaa kyytiä perässä mukavan ruokaisalle offille :) Kohtahan tässä voi laskea päiviä H-hetkeen. Nähdään Expossa :)

    VastaaPoista
  5. Heh, älä vielä iloitse offistasi Ansku! Sinähän joudut pitkittämään dieettiäsi vielä lokakuun lopulle, PM-kisoihin asti!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.