SPONSORED BY

lauantaina, lokakuuta 02, 2010

Sloowly, slooowly..

Kuva Wrange/by Sammy Hämäläinen

Nyt on ollut aikaa. Aikaa itselle ja muille. Ja nimenomaan aikaa kuunnella oman kehon sanomaa. Ei voi vain kilpailudieettiä sormi osoittaen pusertaa kovemmin ja sulkea korvansa väsymykseltä ja nälältä ja ajatella että vielä on vain xx-määrä viikkoja jäljellä, sitten voin antaa keholle lepoa ja aikaa toipua kaikesta tästä. Onneksi saatoin antaa sille lomaa jo nyt. Ymmärrättehän levon tarpeeni, olinhan dieetillä marraskuusta 2009 syyskuulle 2010, pitäen kisakuntoa hyvin lähellä olevaan kondista yllä keväällä miltei 2 kuukautta. Ja treenasin, jälkiviisaasti nyt sanoen, kaikenlisäksi hieman liikaa tuona kahtena kuukautena.
On ollut mielenkiintoista kuunnella mitä keho ja mieli sanovat, silloin kun niitä lakkaa käskemästä. Mieliteot ovat kadonneet, kuin tuhka tuuleen katosi makeanhimoni heti kun karkit ja herkut olivat taas sallittuja. Eli osittainkin psyykkistä himoa tuo dieetillä satunnaisesti kärsitty kaipaus cheatti-ruokaan. Vatsaongelmainen kun olen, söisin kyllä mieluusti vapaammin eri ruokia, mutta ajattelemattomien herkuttelujen jälkiseurauksina kärsin rantapallon kokoisesta keskivartalo-ongelmasta. Mutta ajan kanssa tuostakin selvitään :-).



Minusta on kuoriutunut varsinainen puuhastelija. Energiaa (ja aikaa) on yllin kyllin vaikka mihin, niin siis mistä tätä aikaa on lisää tullut? Nyt kun ajatukseni ovat poissa dieetin ja treenin ja työn yhteensovittamisesta ja arjen pyörittämisestä, onkin pienestä päästäni yhtäkkiä vapautunut tuhansia uusia ideansiemeniä ja innostavia suunnitelmia. Lisää alani erikoiskoulutusta onkin lähitulevaisuudessa luvassa minulle Englannissa ja Saksassa. Nämä matkat ovat melko kalliita, eikä noilla reissuilla voi tietenkään treenata ja dieetata täysipainoisesti, joten olen tietenkin mielissäni että sain kutsun johon pystyin vastaamaan myöntävästi juuri nyt. Lisäksi aloitan työni myös Porvoon hevosklinikalla, joka nyt ensi maanantaina avaa virallisesti ovensa. Upouusi hevosklinikka sijaitsee Porvoon pohjoispuolella ja paikka panostaa laadukkaaseen hoitoon, aina rutiini-leikkauksista shockwaveen, hierontaterapiaan ja kiropraktisiin hoitoihin.

Treenikuviohini tulee myöhemmin syksyllä lisää uusia tuulia ja kovempia haasteita, mutta niistä lisää myöhemmin ;-).

Rentoa sunnuntaita ja pidetään peukkuja hienosti MM-finaaliin päässeelle Kati Alanderille! Jess!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.