SPONSORED BY

sunnuntaina, lokakuuta 24, 2010

Sing Hallelujah!

Pieni sisäinen Dr. Albanini on viime päivät soinut päässäni ja hyrissyt tyytyväisenä, ikäänkuin ylistäen hyvää vointiani. Onko Erika nyt kokonaan seonnut? Veikö fitness-touhu viimeisenkin järjen ja terveyden? Ei, ei, en suinkaan, voin itse asiassa paremmin kuin piitkään aikaan! Kehoni on alkanut palautua ennalleen, kiitos toimivan vatsan, löytänyt tasapainonsa ja on taas vahva ja voimakas toimintapaketti. Tämä lupaa siis hyvää ensi kevättä ajatellen. Olen onnellinen, että löysin hyviä luontaistuotteita ja ravintolisiä, jotka toimivat näinkin hyvin . Hehheh, ehkäpä pystytän vaatehuoneeseen pienen alttarin Kaisalle ja suolahappopilleripurkeille.

Kohta on 17 vuotta salitreeniä täynnä ja aina vain yritän keksiä jotain uutta tapaa shokeerata lihaksia uuteen kasvuun ja löytää uusia keinoja kehon muokkaukseen. Sama pätee dieetillä. Liikuntaan tottunut keho ei taivu rasvanpolttoon pelkillä kävelylenkeillä tai muokkaudu ainoastaan punttitreeneillä, vaan tuntuu että sitä on sitävastoin hieman ravisteltava erilaisin korkeasykkeisin harjoituksin. Tiistaiaamuna sitten ravistellaan ensimmäisissä harjoituksissa :).

Energistä viikkoa kaikille!
:)



1 kommentti:

  1. Heippa Erika :)

    Toivomus; täysin puolueellisesti ja omaa etua tavoitellen (wink wink) että kerrot lisää kokemuksistasi mm. suolahapon ja muiden Poliquin "ryynien" suhteen :)! Täälläkin kovasti vannotaan Ultra Hcl:n nimeen ;)!

    -Emma

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.