SPONSORED BY

tiistaina, heinäkuuta 26, 2011

Ihana kamala kipu

Training chest at Solana Fitness Center last Sunday.

Nyt on vihdoin saatu treenikaveri salille, olen innoissani ja todella kiitollinen saadusta lisäavusta. Neiti B, eli Birgit tuli piiskaamaan minua treeneihin, ja piiskaaminen oli toki molemminpuolista, sillä enhän minä voi toisenkaan antaa lusmuilla, jos itse saan vetää äärirajoillani ;). Uusi treeniohjelmani on viisijakoinen; vatsat ja rinta, jalat, (3.päivä lepoa),vatsat ja selkä, vatsat ja olkapäät, viimeisenä kädet. Seitsemäs päivä on taas lepoa. Voin sanoa että treenit ovat todella raskaita! Paljon minulle taas uusia liikkeitä, enemmän sarjoja, enemmän kokonaisäärä toistoja ja lyhyet palautumiset sarjojen välillä. Uutena twistinä näissä treeneissä on sarjojen väillä tehtävät vuorottaiset venytykset ja supistustukset (treenattavalle lihakselle). Tämä flex & stretch tehdään viimeisen sarjan aikana, mutta tulee siis tehtyä kerran jokaiselle lihasryhmälle.



Doing reverse crunches on an inclined bench. 4 sets, 30 reps.
This was 1 of the 3 ab excersises we did. All in all 360 reps for abs, and that as just the warm-up of our training session. Niice!

Solana Fitness Centerissä koetun kärsimysnäytelmän jälkeen saankin tänään könkätä kiitollisena Fysiofoxiin. Minua odottaa siellä tunnin mittainen kalvoshow, jolloin reiden lihaskalvot ja reiden sivussa oleva TFL-lihas venytetään ja avataan taas toimiviksi ja elastisiksi. Erittäin kivuliasta, mutta myöskin erittäin tehokasta. Heti hoidon jälkeen kävely on todella tuskaista, ja joudun nostamaan jalkani auton kyytiin, ihan oikeasti! Mutta mikäli jalkojen erottuvuus on samalla tavalla ongelmaista kuin minulla, suosittelen kyllä lämpimästi tätä hoitoa lisänä muuhun lihashuoltoon.

3 kommenttia:

  1. nice bench exercises! how much was the weight? how heavy?

    VastaaPoista
  2. I'm actually not super strong, not even after all these 16 years of training:). I use up to 22 kg's when doing incline and flat dumbbell presses. I'ts not super heavy training, but then I'm aiming for that muscle contraction, not benchpress competitions :).

    VastaaPoista
  3. do you have more workout videos or photos?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.