SPONSORED BY

lauantaina, heinäkuuta 23, 2011

Week 6, but who's counting

A super-smoothie started the day:



Strawberries, glutamine,vanilla QNT Metapure Zero Carb,



grapefruit seed oil and some banana for extra taste and carbs..Yummy!!




Feels like the cheat week in Turkey at the end of June really paid off and kicked my metabolism up and going for the next weeks that went by. I haven't made any changes in my diet yet, as everything is going quite smoothly. A lot of work and even more hunger that is ;). If you're an easy gainer (for that unwanted weight) like me, you just have to be a hard worker. Chicken, cod and lowfat meat mostly with cauliflower and broccoli, day in and day out. That's my life right now. I cycle the carbs during the week. Some days I go really low on carbs when I only get my oatmeal in the morning, then I have the "medium day" (twice the amount of carbs than on the low-carb day) and on the heavy training day I'll get three servings of carbs. Uuh, now that's a party;)!




Stretching between the sets..




Allthough the food has not been something to cheer about, all the training on the other hand is great, and I really, really love it! The harder, the better. I get a lot of my motivation and new ideas from watching successful athletes train (Jenny Lynn, as an example) and I love to read magazines like Flex and MD :). That's where I get a lot of my motivation from, so thank you all you Big Stars:)! Next week I will start my heavy duty- phase, and I'm really excited to see where it will take me in the following 6 weeks. I'll sure tell you more about it later on.

















4 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä!
    Mulla olisi pieni kysymys. Oletko myös aikaisemmilla dieteillä tehnyt hiilarivaihteluja? Reagoiko kroppasi tai kiristyykö se paremmin hiilarivaihteluiden avulla? Entä muita hyviä/huonoja puolia? Itse en ole oikestaan käyttänyt dietillä nuita ja siksi kyselenkin. Itse olen mennyt dietit suht matalilla ja loppuvaiheessa aina hyvin matalilla hiilareilla, mikä ainakin toimii. Päätätkö etukäteen jo matalat ja korkeammat päivät etukäteen vai menetkö sen mukaan, mitä kroppa vaatii/tuntuu vaativan :)?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jutta!
    Olen käytänyt hiilarivaihteluja ennenkin, ja aina ovat toimineet. Olen kokenut vuosien myötä ja useamman kisadieetin jälkeen sen, että tietyn tasaisen ja alhaisen kalorivaiheen jälkeen hiilareiden vaihteluilla on ollut suurin rasvaa polttava merkitys.Kehoni tuntuu toimivan kaikkein parhaiten hiilareilla, pienikin määrä auttaa. Kokonaiskalorimäärä ei paljoa muutu, sillä nostettujem hiilarimäärien vuoksi proteiinimäärää vastaavasti hieman pienennetään. Mutta keho saa toivomaansa polttoainetta, ja koneisto jyllää taas täysillä. Näin aineenvaihduntani pysyy koko ajan mahdollisimman toimivana, eikä mitää "tasanteita" pääse syntymään.
    (Täydellinen ketoosi ei tunnu toimivan minulla, aina pitää olla vähän hiilarita mukana. Minulle riittää ketoosillakin sellainen määrä kuin 50-80g. Rasvan määrän olen huomannut myös pelaavan suurta roolia kiristymisessä. Minulla toimii alhainen rasvan saanti, ei missään nimeessä esim. karppaajien ylettömiä rasvavuoria! Mielestäni rasva on energiaa keholle siinä missä hiilarit ja prodetkin, sillä erotuksella että rasva imeytyy erittäin tehokkaasti kehon käyttöön, 99 prosenttisesti. Miten pienellä naisurheilijalla voi olla kalorivajaus ja rasva palaa, jos kalorimäärät huitelevat 3000 kcal:ssa kiitos rasvojen? Ei siis toimi minulla:)).
    Matalat päivät ovat nälkäpäiviä:).Ne ovat päiviä jolloin en treenaa, tai treeni on kevyempää. Kovina treenipäivinä, kuten jalka- tai selkä-päivinä syön tuon korkeamman määrän mukaan. Silloin saan kaiken sen tarvitsemani energian, eivätkä treenit kärsi ainakaan energian puutteesta. Ja mitä kovempaa treenaa, sen tehokkaammin rasva palaa ja lihasmassa säilyy! Kaksi kärpästä yhdellä iskulla;).

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta :)
    Sulla näyttää toimivan monet jutut samoin kuin minulla. Muutaman kerran olen kokeillut ketoa, ja aika helvettiä oli. Nyt offilla olen huomannut oikeastaan ensimmäisen kerran, kuinka minunkin kroppa tarvitsee hiilaria, ja aika paljon :) Ensi dietillä varmasti kokeilen hiilarivaihteluja...

    VastaaPoista
  4. Kokeile ihmeessä:)! Kaksi-kolme päivää jaksaa aina kärvistellä nälkäisenä, kun tietää taas saavansa hiilareita seuraavana päivänä. Toimii siis myös psyykeellekin myönteisesti. Kun on dieetannut pitkään mm. leptiini-hormonin taso voi olla melko matalalla. Hiilareiden nosto nostaa siis myös leptiini-tasojasi, jonka ansiosta aineenvaihduntakin toimii taas paremmin. Tsemppiä treeneihin Jutta, toivottavasti näen sinut lavalla ensi vuonna!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.