SPONSORED BY

keskiviikkona, elokuuta 18, 2010

Huippu malli vielä hakusessa


Tänään oli Wrangen toimesta järjestetty pienet kuvaukset GB-Gymillä. Oli hauskaa tehdä välillä jotain vähän erilaista ja samallahan tuli vedettyä pienimuotoinen jumppakin siinä kuvien oton lomassa. Kerrankin saattoi treenata kauniiksi laitettuna ihanissa treenivaatteissa. Perrfect!


AD:na toiminut Maija Elovaara, Sammy Hämäläinen the photographer ja kuvauksien assari Tuomas Tammilehto säätävät valaistusta kohdilleen.


Ready to go!


Sammy jaksoi häärätä iltapäivän kameran takana. Ja minä jaksoin nostella puntteja
JA hymyillä.


Pääsin fanikuvaan mm. Sali-ohjelmasta tutun vapaaottelija Anton Kuivasen kanssa. (Vai olisko se toisinpäin?;-)) No, joka tapauksessa- ei mikään paha päätös päivälle!



Puolitoista viikkoa ketoosia on nyt takana ja voin helposti jo laatia listan ketoosidieetin hyvistä ja huonoista puolista. Miinukset: välillä tuntuu että hieman on yksitoikkoinen tämä ruokavalio (hyi tonnikalalle) ja vatsan/suoliston hiljaiselo kuitujen puuttuessa. Hyviä puolia on toki enemmän, joitakin plussia mainitakseni; vatsa ei turvota, nälättömyys dieetillä ja tasainen verensokeri koko päivän, ei väsymyskohtauksia (joista ei yli pääsisi pienillä torkuilla), ja toisaalta kaikessa tylsyydessään yksinkertainen ja helppo ruokalista. En ole kärsinyt päänsärystä tai mistään muustakaan ketoosin alkuvaiheisiin liitetyistä oireista, eli kaikki on kyllä mennyt bueno! Lauantaina, kahden keto-viikon jälkeen latailen maltillisesti hiilareita, sitten homma taas jatkuu entisellään, eli lautaseltani löytyy kanan rintafileitä, joskus paistijauhelihaa, salaattia,erilaisia öljyjä, hieman siemeniä ja pähkinöitä, kurkkua, munakasta, sekä QNT:n Zero Carbia ja Muscle Volymizeriä. That's all I need!

P.S. Huippumalli haussa on TV:n lemppari reality-sarjani. Kyllähän siitäkin tänään parit vitsit väännettiin :-).

9 kommenttia:

  1. Sä olet kyllä niin upean näköinen! :) Saako kysyä miten leveä sun lantio on? Itseä kiinnostaisi myöskin kisalavat, mutta oma lantio on niin leveä (97cm), että en tiedä kannattaako siitä edes unelmoida..

    VastaaPoista
  2. Heippa Anonyymi unelmoija:-)!

    Heh, kiitos kehuista ;-)!
    Et kertonut yhtä olennaista osaa, tai itseasiassa kahta; kuinka pitkä olet ja tämän hetkistä painoasi. Naisilla pitää nimittäin paljon rasvaa tuo lantion seutu.
    Vyötärön tai lantion paksuudella ei ole mitään väliä, jos haluat kisata BF:ssä. Paljon puhutaan aina rakenteesta- se on yhdellä niiiin täydellinen ja toisella taas karsea pökkelö jne. Loppujen lopuksi kummallakin noista kahdesta on mahdollisuus voittaa kilpailu, sillä niin paljon muutakin arvostellaan ja moni muukin asia vaikuttaa myös kilpailijoita paremmuusjärjestykseen laitettaessa!! Kuten lihastasapaino,kireys, kokonaisuus, lavaesiintyminen ja viimeistely. Leveälanteinen kilpailija voi häivyttää paksuuttaan treenaamalla yläosaan leveyttä, olkapäitä ja selkää. Pyöreälihaiset reidet ja pohkeet tuovat myös paljon symmetriaa ja kaunista mallia alakertaan ja vievät myös huomion pois lantion leveydestä. Eli se loppukokonaisuus ratkaisee.

    Nippelitietoa minusta kas tässä:Lantioni on nyt (suoliluun kohdalta mitattuna) 82 cm, ja eiköhän siitä ainakin 5-10 senttiä vielä lähde kisoihin päin tultaessa. Pituutta minulla on tuo n 170cm.

    VastaaPoista
  3. Olen 170cm ja painoa nyt 68kg. Vielä kun painoa oli 58kg, oli lantio silti 93cm. Se ei vain tuosta paljoa pienene. :/ Vyötärö on nyt 68cm, että en ihan suoran mallinen sentään ole. :) Kiitos vastauksestasi!

    VastaaPoista
  4. Olet Erika tosi kaunis näissä kuvissa ja aina muutenkin!:)

    VastaaPoista
  5. Mittanauhaa on mielestäni turhaa liikaa tuijotella, sillä lopuksi kuitenkin kokonaisuus ratkaisee ja muutkin mittasuhteet (pitkä selkä ja lyhyet jne). Kisakunnossa kilpailijalla on hyvin vähän rasvaa,jolloinka lantionkin ympärys pienenee paljon (rasvavarasto katoaa alaselästä ja pakaroiden yläosasata)ja tietenkin vyötärö kapenee, mikä sinulla jo onkin :).
    Mutta sinuna olisin murehtimatta asiaa ja tekisin päätökseni harrastaa ja kisata BF:ssä jos siitä kerran nautit ja sitä haluat. Kukaan ei estä eikä mittanauhat sitä sanele :).Ei tämä muutenkaan ole mikään täydellisten ihmisten laji.
    Tsemppiä kovasti treeneihin Anonyymi!

    VastaaPoista
  6. Heippa Anonyymi, täällä yksi joka on kisannut samalla lavalla Erikan kanssa kun lantion ympärys oli kisapäivänä edelleen 86cm... Voisi sanoa että ns. haitaria riittäää vaikka muille jakaa! Turussa silti kolmossijan kamppailu meni minun hyväksi, joskin Erika näytti tälle juniorille kolme viikkoa tuon jälkeen Lahdessa että mistä se todellinen fitnesskana pissii (ja jäin neljänneksi samassa porukassa) ;)

    Monesti on sanottu että rakenne ratkaisee lavalla enemmän kuin senttimitat. Uskon siihen vakaasti ja kannustankin lähtemään liikkeelle oman unelman kanssa!

    Tsemppiä Erika, näytät ihan mielettömän hyvältä! On ilo lukea sun juttujasi. Sinusta paistaa tasapaino ja harmonia. Se on todella ihailtavaa :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos mainioista kommenteista BF-kisoihin haaveileville! Oma mieleni ainakin rohkaistui kommentistasi " ettei laji ole täydellisten ihmisten laji"! Ihanaa maanläheisyyttä!!
    t: 36-v. masters haaveilija

    VastaaPoista
  8. Ihania viestejä, kiitos:-)! Ja 36-v. haaveilija pistää vain rohkeasti tähtäimen sinne keväälle 2011 tai 2012!
    ;-)

    VastaaPoista
  9. Tsemppiä Erika kovasti loppumetreille ja kisaan. Näytät Nainen upealta!

    Camu lähettää terkkuja Canelolle, wuf

    T.Carita

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.