SPONSORED BY

tiistaina, elokuuta 31, 2010

Rillit huurussa



Näin se syksy saapui ja minä kurkottelin aamulla jo hattuhyllyn uumenista pipoa osuvaksi käteeni kaikkien lippisten ja koiran uimaliivien seasta. Ei vielä löytynyt, mutta tällä viikolla taitaa olla edessä kesä- ja talvitamineiden vallanvaihto eteisaulamme kaapeissa. Aamulenkillä piti muistaa hengittää nenän kautta, jotta lasit eivät huurustuisi- sinne meni se lämmin kesä!

Treenit ovat sujuneet hyvin, työt ja päivät harjoituksineen pitäneet minut kiireisenä ja välillä vain ihmettelen kaikkea johonkin "kadonnutta" aikaa. Tai ei se kadonnut ole, elettyhän se on ja varastoitu muistoina mieleen :-).
Olen treenannut kesästä alkaen treeniohjelmalla joka vaihtuu joka viikko, kolmen viikon kierrolla. Viikkoon on mahtunut 4-5 punttitreeniä ja kuutisen aamuaerobista. Ensi viikosta alkaen aerobisten määrä lisääntyy punttitreenin perään tehtävillä intervallirypistyksillä ja samalla otamme taas hiilihydraatit menyyseen mukaan. Viisi viikkoa on jäljellä puristaa melekoinen määrä painoa vielä alas, eli töitä saan tehdä vielä paaaljon, jotta voittokunto saavutetaan.

Kiitos Jerryn, treeniohjelman mukana minulle on avautunut kasa uusia treeniliikkeitä, joita en ole ennen oikein tehnyt tai tiennyt olevankaan. Lihastuntuma treeneissä (joka johtaa mukavaan treenin jälkeiseen lihaskipuun) on parantunut myös pienillä treenitekniikan muutoksilla. Nämä kuvat ovat jo kuukauden takaa, ojentajatreeneistä Foreverillä. Yksi uusi lempiliikkeeni ojentajille- pientä vaihtelua liikkeeseen tuo liikkeen suorittaminen vinopenkillä pää alaspäin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.