SPONSORED BY

torstaina, syyskuuta 09, 2010

Pulmasissit


Elämme jännittäviä aikoja.. Mielenkiinnolla, suurella jännityksellä ja ripauksella kauhua odotan loppuviikon vaakalukemia. Kuntoni on edennyt, mutta tuskaisan hitaasti ja viime viikonloppuna jäljellä oli vielä viitisen kiloa lavakuntoon. Teen kovasti töitä kuntoni eteen (ja niin tekee myös valmentajani), mutta nähtäväksi jää kumpi voittaa- kova haluni kilpailla ja motivaationi treenata vai kehoni väsymys, jota minun on vaikea hyväksyä muiden väsyneisyyden tunteiden puuttuessa. En luovuta vielä, sillä kilon tiputus viikossa on ollut aivan mahdollinen yhtälö minulle. Nyt taistellaan loppuun asti!

Aina tulee uusia kilpailuja, sehän on selvä. Ja niin kauan kun on hinkua lavalle, löytyy myös motivaatio treenata ja dieetata kisoihin. Täytyy vain olla se oikea aika. Toimiva keho, iloinen mieli ja sitten kaikki on helppoa. Noh, "helppoa".

Keskenkuntoisena en lavalle nouse, joten jos takarajan tultua peilistä näkyy vielä vaiheessa oleva kisakunto, en tule itkemään asialle, vaan laadin uudet kisasuunnitelmat ja siirrän vain tähtäimeni seuraaviin koitoksiin. Ja hyvillä mielin, sillä kaikki nyt tehty työ on vain kotiin päin :-).

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä Eerika, tääl pidellään peukkuja jotta kisakunto olisi kohdillaan ja pääset lavalle =)

    VastaaPoista
  2. Nuo on varmaan vaikeita päätöksiä. Jaksamisia!

    VastaaPoista
  3. Miten sitten käykin, teet varmasti oikean päätöksen! Tsemppiä sinulle kuitenkin kaikkeen, mitä teet! t.Minna

    VastaaPoista
  4. Kiitokset tsempeistä!
    Täällä painetaan vielä, tähtäin kohti SM-kisoja :-).
    Silti- kisoja tulee olemaan tulevaisuudessakin, ja paljon, joten ei tässä suinkaan olla "end-of-the-world-kaikki tai ei mitään"-fiiliksillä.
    Nyt täytyy lähteä töihin- vaihteeksi sunnuntaina..
    :-)Erika

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.