SPONSORED BY

keskiviikkona, tammikuuta 05, 2011

Kickstart!

Tämä vuosi on lähtenyt niin räväkästi käyntiin, etten ole ehtinyt edes istahtamaan hetkeksi koneelle päivittämään blogiani. Tässä pari kuvaa kuluneelta viikolta:).



Canelon kanssa olemme tehneet pitkiä työpäiviä tehden tallikäyntejä ja ottaen vastaan hevosasiakkaita klinikalla. Canelo on minun tärkeä avustajani ja maailman paras työpari , hän on herkeämättä mukana mitä ikinä teenkin. Kartturi, juttuseura, kannustaja ja seuralainen.



Olen harrastanut heppaihmisen ulkoilmaelämää hyytävässä lumituiskussa. Täysin vapaaehtoisesti.


Ja hikoillut naama punaisena salilla. Pari kertaa viikossa pitää saada kasvot heleän punakaksi:). Tässä todistusaineistoa, takana on tiistain intervallitreeni, kestoltaan 50 minuuttia. 10 x 200 metrin vetoa täysillä.


Dieettikin puree pikkuhiljaa, lähinnä yläkerrassa ja keskivartalossa on näkyvimmät muutokset. Loppuviikosta aloitan aerobiset jossain muodossa. En ole nimittäin vielä ihan päättänyt lisäänkö kovia juoksutreenejä ja kuinka paljon aamuaerobista kuntopyörän päällä tulen tekemään. Annan ajatusten ja suunnitelmien vielä hieman muhia mielessäni keskittyen työhöni, hoidan vain ensin tämän viikon kovat työpäivät alta pois ja pääsen sitten valmistautumaan viikon päästä alkavaan lomaani. Se on sitten pyhitetty treenille ja bodaamiselle tietty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.