SPONSORED BY

tiistaina, toukokuuta 31, 2011

Work in progress!

Working out my legs today.

Sinusta ei koskaan tule valmista. Keho on muutoksen alla aina. Se hakee uutta mallia; hieman lisää kaarta lihakseen, leveyttä tai paksuutta selkään, reisilihaksia pienemmiksi, muotoa figuuriin.
Joskus muutosta on vaikea nähdä itse, mutta katsaus vanhoihin valokuviin on monesti aika hyvä herätys. Tai paluttaja maan pinnalle, toimiihan se niinkin päin. Yritin kovasti löytää 6 vuotta vanhaa kuvaa samaisesta reisiojennusliikkeestä, mutta en sitä vielä etsimälläkään löytänyt. Laitan sen kyllä esille heti kun löydän cd:n. Kadonneet kuvat on otettu 10 kuukautta ennen ensimmäisiä body fitnessin SM-kisojani, loppuvuodesta 2005. Olin tuolloin pari-kolme kiloa painavampi kuin nyt, mutta lihasmassaltani paljon pienempi. Jo sovituskokeilut vanhoihin vaatteisiin kertoo kaiken. En tahdo tässäkään suht siistissä kunnossa mahtua entisiin t-paitoihin, huppareihin tai farkkuihin, jotka ovat aikoinaan sopineet päälleni. Paidan koko 36 on vaihtunut 40:een, kiitos levinneen hartialinjan, enkä todellakaan enään löydä vaatteitani lasten osastoilta :-). Onneksi sentään vyötärö on pysynyt samoissa entisissä mitoissa.
Niin tuosta kehon muokkauksesta. Nythän en hae lisää massaa fysiikkaani, koen enemmänkin treenien kautta viilailevani ja parantavani kokonaisuuttani tasapainoisemmaksi lajiani ajatellen. Olkapäihin nyt saa aina tulla lisää kokoa ja pyöreyttä, myös takareidet ja pakarat ovat tulituslinjalla viikottain, mutta muuten haen tiiviyttä ja ehkäpä jopa sopivaa pienuutta ja siroutta pakettiin. Varsinkin jalkojen osalta olen tavoitellut kapeampaa, mutta eroitellumpaa mallia. Heidi Sorsan upea menestys viime viikonlopun EM-kisoissa mielestäni kiteytti kaiken. Sarja oli kova, ja Top 3 hänen sarjassaan pelasivat kaikki malleillaan ja upeilla linjoillaan ja sillä loistavalla kokonaisuudellaan mitalit kotiin. Kyse bf-kisoissa ei siis ole, eikä ole ollut kovimmasta lihasmassasta tai paksuimmista reisitä tai käsistä, vaan kokonaisuudesta, symmetriasta ja onnistuneesta lajiin sopivasta viimeistelystä. Heidin olisin kyllä sijoittanut jopa kolmanneksi, mutta tämähän on aivan omani, täysin puolueellinen kantani ;-).
Juhannuksena alkaa aamulenkit, aerobiset aamuhartaudet, nyt olen ollut kuntoa ylläpitävällä dieetillä. Tosin kroppa on kiristynyt hieman jo tässäkin vaiheessa, mutta hieman olen kyllä ekstraa tsempannut tulevia kuvauksia ajatellen.



Chilling out at the beach :-).




"Nothing beats the feeling of the fresh sea wind blowing through my hair." -Canelo









1 kommentti:

  1. Hyvä kirjoitus, noinhan se todellakin on. Tsemppiä treeneihin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.