SPONSORED BY

lauantaina, tammikuuta 02, 2010

Mahdollisuuksien Vuosi

9 am today.




Eilen kävin valmentajallani Harri Lahtisella kuntocheckingissä. Istuimme kerrankin oikein ajan kanssa kaffepöydän ääressä ja kävimme läpi kaikki kuulumiset sekä mahdolliset lähitulevaisuuden dieettimuutokset. Aerobisten kestoa hieman pidennetään ja jatkossa tarkempaa rytmitystä aerobisen ajankohdan sijoittelulle. Aineenvaihdunnan pitämiseen optimaalisena läpi päivän auttaa kyllä tuo lisäksi illalla tehtävä aerobinen. Huomaa siitä, että vessassa saa rampata yölläkin kaksi kertaa. Ihan Jay Cutlerin tyyliin aineenvaihdunnan shokeeraamiseen en ryhdy- hänellä oli ainakin ennen tapana herätä aamuyöllä, aineenvaihdunnan ollessa oletetusti hitaimmillaan, tekemään tunnin aerobista.

Harrin vaimo Niina on myös tähtäämässä keväälle. Jostain ihan käsittämättömästä syystä hän on piilotellut lihojaan kotonaan kaikki nämä vuodet! Todella hieno paketti on tulossa BF-lavalle, vaikka laatulihaa riittäisi kyllä ihan Classikkiinkin asti. Niina on aina tapansa mukaan hyvin vaatimaton omasta kunnostaan, mutta kyllä minun harjaantunut bf-silmäni näkee että Niina tulee olemaan kova luu kevään mastersseissa. Tai no senhän näkee jo sokeakin.


Harri ja Niina asentosulkeisissa.


Mahtava vuosi on tulossa, tunnen sen! Olkoon tähtäimenne kisamenestyksessä, toiveenne ja suunnitelmanne menestyä työelämässä tai onnistua muulla elämän saralla, toivon että saavutatte sen mitä olette kurkottamassa. Kaikki on mahdollista. Onnellista vuotta 2010!

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää Erika. Tsemppiä kovasti, vaikket sitä näytä tarvitsevan, olet mieletön.

    Terkuin,
    Päivi

    VastaaPoista
  2. Kiitos viimeisestä ja onnistunutta uutta viikkoa =)

    -Niina-

    VastaaPoista
  3. Heippa Päivi! Mietinkin sinua tässä jokin päivä :-). Saatan nimittäin tarvita apuasi.. Soittelen kunhan olen ensin saanut peräosastoani hieman pienennettyä. Kiva että olet käynyt lukemassa blogiani!

    VastaaPoista
  4. Niina: Kiitos samoin! Ensi kerralla taas treenataan (ja hoetaan mantraa)!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.