SPONSORED BY

lauantaina, tammikuuta 09, 2010

Pieni kuntopäivitys

Tyytyväisenä aamun kiertoharjoittelun jälkeen.

Hyvin on kiristely jatkunut viikon sairasteluista huolimatta.
(Ihan kuin vyötäröni olisi hieman terävöitynyt, tai sitten onnistuin vain ottamaan kuntoani imartelevan kuvan :-))


Paino oli tänään aamun rasvanpolttotreenin jälkeen kilon kevyempi kuin viime viikolla, 65,3 kg.
Askel askeleelta kohti tavoitekuntoa, vielä on ainakin 5 kiloa sulateltava.

Tänään latailen hiilareita: vaniljaista riisipuuroa, riisipiirakoita, hieman strawberry cheesecakea, itse tehtyjä kanawrappeja ja Kimmon äidin tekemää ihanaa kotiruokaa.. Sunnuntaina sitten hiilarihanat totaalisesti kiinni ja viikko alkaa taas tuttuun tapaan alhaisten kaloreiden merkeissä. Minä joudun menemään melko alhaisilla kaloreilla lihasmassaani nähden, jotta rasvaa palaisi ollenkaan. Painon tippuminen tapahtuu hyyyvin hitaasti, joskus jopa tuskastuttavan hitaasti ;-).. Noin kilo kuukaudessa on ollut vauhtini, mutta näin etenin myös mm. vuoden 2006 SM-kisoihin, eikä lihaa kyllä roihunnut dieetillä. Ja nyt syön- kiitos valmentajani Harrin- tuhat kertaa paremmin kuin aikaisemmilla dieeteillä, joten tuloskin tulee olemaan aivan varmasti toista luokkaa. Tankkaus noin 1,5- 2 viikon välein tuntuu toimivan minulla ja siinä välissä kerkeän aina hyvin hieman kuihtumaan uusiin mittoihin ja lukemiin.

Käykää muuten lukemassa Kaisa Jaakkolan blogista mielenkiintoisesta aiheesta, vatsahapoista ja ruuan imeytymisestä. Tuttu aihe monelle urheilijalle ja liikkujalle, jotka joutuvat välillä miettimään tarkemminkin mitä voi syödä kun on kuitenkin pakko syödä. Erityisen tärkeä osuus on mielestäni vielä ruoka-aineilla, varsinkin jos imeytyminen on muutenkin haasteellista. Ja vielä jos nuo natriumglutamaatit jätettäisiin valmiskastikkeista, eineksistä ja maustesekoituksista pois, olisi elämä meillä herkkävatsaisillakin paljon helpompaa!

P.S. Mahtava uutinen Body-lehden sivulla, unelmoinut olenkin jo tästä: Islannin ja Ruotsin GP-kilpailut tarjolla( kovakuntoiselle BF-kilpailijalle)! Eikun lisää pökköä pesään!!

1 kommentti:

  1. Mitkä vatsat!! Hienoa :D




    ....Mulla on kanssa ihan näinä päivinä! ;DD

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.