SPONSORED BY

sunnuntaina, maaliskuuta 07, 2010

Reissua pukkaa

Perjantaina peiliin kurkisti hieman väsynyt Ertsa.


Eilen oli niitä viimeisiä hiilaripäiviä ennen Reykjavik GP:tä, ja voi juma miten bensa taas roihusi lihaksissa ja suonissa. Pesin pyykkiä ja siivosin hieman (silkasta säälistä ajatellen ensi viikolla tulevaa siivoojaa) juoksin hurmiossa vaatekaupoissa (ostellen melkein ihan mitä vaan eteen sattui), mikä oli melko huvittavaa, sillä koko viikkona en ole suurinpiirtein jaksanut edes tyhjentää tiskikonetta, puhelimessa ystävien kanssa puhumisesta tai blogiin kirjoittamisesta nyt puhumattakaan. Onneksi on enään tuleva viikko kyettävä jaksaa töissä ja treeneissä, sitten koittaa odotettu matka Sharmiin, Egyptiin. Sama paikka kuin marraskuussa 2008, jolloin Kimmon kanssa kävimme nauttimasta lämmöstä ja hyvästä ruuasta.. Nyt tulen nauttimaan lämmöstä ja kovista treeneistä! Hotellialueella on hyvin varustettu katettu gymi aivan rannalla, uima-altaita ja mukavan mäkistä maastoa kunnon aamulenkkejä varten. Ravintolassa aina tarjolla riisiä ja höyrytettyä kalaa, kanaa ja vihanneksia- all inclusive, joten mikäs siellä on ollessa. Viime reissulla jo totesimme Kimmon kanssa paikan olevan aivan täydellinen vetää vaikka kisadieettiä.


Tämä näkymä minua kohtaa ensi viikolla, kun poljen kuntopyörää ilta-aerobisella :-). En tule tarvitsemaan kolminkertaisia college-puseroita tai legginsejä verkkareiden alla, sillä 30 celsiuksen lämpötila tulee pitämään huolen siitä että hiki virtaa.











Kun palaan reissusta minua odottaakin kuvaukset valokuvaaja Elise Kulmalan kanssa. Todella lahjakas kuvaaja, jolla on freessi ja persoonallinen tyyli josta diggaan. Jännityksellä odotan mitä saamme aikaiseksi :-). Sitten onkin enään pari viikkoa Islannin GP-kisoihin, jonne lähden Lauran huoltamana. FIBOonkin on jo matkat maksettu ja hotellit buukattu, joten kevät on actionia ja kilpailuja täynnä. Mahtavaa!



4 kommenttia:

  1. heippa! hotelli näytää ihanalta ja sopisi omiinki tarpeisiini. laittaisitko nimen näkyviin tai vaikka linkkiä matkatoimiston sivulle? kiitos!

    VastaaPoista
  2. Mä olen ihan vähän kade sulle.... ai mistäkö? No noista lihaksista... ja Egyptistä ja... *huooooh* =0)

    VastaaPoista
  3. Mikä hotelli tuo on? Siis minkä niminen? Näitä hyviä paikkoja on harvassa -laitettava nimi muistiin!?

    Ihanaa lomaa ja tsemppiä!

    Hoo

    VastaaPoista
  4. Hotellikompleksi on Domina Coral Bay, iso alue jossa yksityisiä villoja merinäköalalla ja eritasoisia/hintaisia hotellivaihtoehtoja. Suosittelen Sultan Beachia, Sultan Poolia ja Sultan Prestigea. Näiden hotellien yhteinen ravintola (muilta suljettu) on erittäin laadukas ja mukavan pieni, ei tule ruokala-fiilistä. Ravintoloita kyllä riittää alueella, mutta me taisimme käydä kahden viikon aikana vain tässä :-). Alue on todella kaunis ja siisti, kuin jättimäinen puutarha. Lentokenttä on sopivan lähellä ja heppahulluille löytyy kiva talli lähistöltä, Edelweiss Equestrian Center, jonka omistaa kansallisen tason huippua kouluratsastuksessa edustava Mohamed Dardiery.
    Alma Tour myy matkoja tuonne.

    Hehheh Bimu- nyt sanot kyllä miehellesi, että vie sinut lomalle! Ja Mohamed tarvitsee hyvää kengittäjää hevosilleen;-).

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.