SPONSORED BY

tiistaina, huhtikuuta 13, 2010

Kullanarvoinen kokemus

Aivan mahtava reissu takana! Kaikki sujui suuremmitta kommelluksitta, huolto pelasi- kiitos Lauran, joka taipui moneksi (mm. valokuvaaja-reportteri, kampaaja, pikajuoksija, tarinan kertoja,irtoripsien liimaaja ja tarvittaessa takahuoneen täti topakka) ja lopputulos oli minua vähintäänkin tyydyttävä. Harmillisesti kuntoni sileni huomattavasti vain noin tuntia ennen kisan alkua kun nesteisyys pasahti ihon ja lihasten väliin. Siinä vaiheessa ei ole mitään poppakonsteja tehtävissä, ei muuta kuin lavalle vaan :)! Mielestäni sarjani voittaja oli- vaikka olisinkin itse ollut kireämmässä sheipissä- kuitenkin selvä voittaja, mallinsa ja hyvien asentojen ja esiintymisen takia.




Hotellimme salilla jumppaamassa perjantaina.



Islanilaiset ovat fitness-hullua kansaa. Kilpailupaikan katsomo oli täynnä yleisöä ja kauppojen maitohyllyt täynnä prodejuomia.




Upeat kanssakilpailijani. Voittaja oikealla.





Kilpailut olivat erittäin hyvin organisoidut, paikalla olleet ihmiset ja kilpailijat todella ystävällisiä, hymyileviä ja auttavaisia. Vertailut vedettiin kyllä melkoista haipakkaa läpi, asennoissa seisoimme keskimäärin kolme sekuntia ja vertailuja tehtiin vain kaksi, joten kiirettä piti. Olin ollut kilpailuhetkellä niin ylilatautunut, että vasta myöhään illalla hotellille palattuani aloin prosessoimaan kisan kulkua pienessä mielessäni. Piti oikein tsekata kamerasta että minkälaisissa asennoissa siellä tulikin seistyä kun se hetki kilpailuissa elettiin nanosekunnissa :-). Ja voin vain todeta, että hyvää harjoittelua Kultsaakin ajatellen, kaikin puolin, oli tämä hauska reissu Islantiin.

2 kommenttia:

  1. Hieno suoritus! Oot hyvän ja raikkaan näkönen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mitä kaikkea sitä meikillä saakin aikaan!:D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.