SPONSORED BY

torstaina, huhtikuuta 15, 2010

Viimeinen voitelu

Tänään minua odotti turvepölyisten tallien ja talvikarvoistaan luopuvien hevosten sijasta rentouttava ja hoitava energiahoito Hyvinvointikeskus Ecocaressa. Kiitos! Tämän olen tosissaankin rankan (työ & keto-) viikon jälkeen ansainnutkin. Kosmetologini Annen käydessä aromaterapiaa ja vyöhyketerapiaa soveltaen koko kroppani läpi varpaista päänahkaan, kuulin kuinka vetelin välillä pieniä sieviä kuorsauskorahteluja :-). En voi kuin lämpimästi suositella- tuloksena totaalinen rentoutuminen!



Tänään on vielä vuorossa saunassa meditointia kera naistenlehtien ja sitten alkaa taas tuo viime aikoina tutuksi tullut Protanin levittely. Huominen täytyy vielä jaksaa suurimmaksi osaksi valkuaisen voimalla (huokaus), sitten lauantaina, riippuen kunnostani, tankkaan hieman.

Ja koska kuvia tuli- kiitos Lauran, napsittua viime viikonlopun kisa-matkalta enemmänkin, niin laitanpa niitä vielä esille.




Intensiivistä pumppailua bäkkärillä. Huomatkaa Jarin hienot pörrösukat :-).



..Ja katsomossa surevat omaiset. Ei vaan 2/3 osaa Suomen kannustusjoukkueesta. Meikäläisiä oli katsomossa vähän, mutta voin kertoa että ääntä kyllä riitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.