SPONSORED BY

sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Jatketaan töitä

Lauantaina Mayorsilla.






Jarmo, Vilma, Kimmo ja minä.

Niinhän siinä perjantaina sitten kävi, että vaikka kuinka optimistisen toiveikkaasti olimme lähteneet lentokentälle, suuntanamme Saksa ja FIBO, emme saaneet paikkoja peruuntuneen lentomme korvaavalle iltakoneelle. Ei auttanut vaikka olin pukenut jalkoihini lentosukat ja pakannut viikonlopun eväät matkaa varten. Emme mahtuneet koneeseen, joten pettyneinä mutustimme Vilman kanssa eväitämme terminaalissa, minä riisuin tukisukkani ja sitten ajoimme takaisin kotiin.

Treenattu on sitten senkin edestä. Olen jatkanut nyt samaa tahtia kuin ennen kisojakin, eli kaksi harjoitusta päivässä- lihastreeni ja aerobinen tai kaksi aerobista päivässä. Lauantaina kävimme porukalla Ruoholahden Active kuntoklubilla a.k.a. Mayorsilla treenaamassa. Loistava paikka ja muinaiselta Gold'silta tutut laitteet takasivat loistavan, miltei kaksituntisen jumpan.

Mennyt viikko on ollut monellakin tapaa mielen ja kehon "tasausviikko". Lauantaina käynnistyi taas Ertsan (kisa)kone (eli mieli ja keho mukana treeneissä ja fokus tiukasti tulevassa) ja nyt pusketaan taas sata lasissa kohti toukokuun loppua ja siellä minua odottavaa EM-kisaa.

2 kommenttia:

  1. Paljon jaksamisia!!!
    Toivon niin, että kaikki sujuisi hyvin loppuun saakka ja pääset loistamaan EM-lavalle. Mallisi on kyllä NIIN UPEA.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Massis! Täytyy vaan jatkaa itsensä pienentämistä (= kiristämistä),niin hyvähän tästä paketista tulee ;). Täytyy vain uskoa itseensä. Ja nyt ulos lenkille :)!
    Aurinkoista viikon alkua!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.