SPONSORED BY

maanantaina, marraskuuta 16, 2009

Vielä ei ole pinna kiristynyt

Kuntokuvatus tyhjänä ja nälkäisenä ennen iltapäivän treenejä.


Oikein hyvää ja iloista harmaata marraskuun maanantaita! Kuvastakin tuli melko tumma kun ei täällä kaamoksen keskellä tunnu valoakaan riittävän. Kahmalokaupalla D-vitamiinia ja positiivisia ajatuksia, niillä jaksaa. Alan päästä tarkan syömisen, treenaamisen ja aamulenkkien rutiiniin sisälle ja se helpottaa taas oloani ja päivän suunnittelua. Lisäksi ulkona aamun pimeässä on ollut ilo liikkua, mutta vain puhtaasti omasta mielestäni- malagalainen koiramme kun nukkuu mielummin lämpimässä iskän kainalossa, kuin seikkailee sissinä metsäpoluilla. Mañana, mañana..
Painoni on tippunut 0,5 kg toisen viikon jälkeen mikä mielestäni on ihan hyvä alku. Nyt olen lähinnä laiha läski, mutta aloituspainoni onkin kokonaiset 7 kiloa vähemmän kuin vuoden 2008 keväällä, jolloin olinkin melkoinen muhku. Jospa tässä kerkeäisi hieman lihastakin vielä pyöräyttää, onhan Kultsallekin vielä ruhtinaalliset 5 kk aikaa. Eli miltei pieni ikuisuus!

2 kommenttia:

  1. Kyllä sä melkosen muhku olet nytkin! Lihasta on vaikka muille jakaa ja kunto varsin bueno. Kiva nähdä sut taas lavalla. Tsemppiä sinne! Lisää kuvia odotellessa :)

    VastaaPoista
  2. Aurinkoisia ajatuksia ja jaksamista dieetille:) Terkuin Tiina

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.