SPONSORED BY

sunnuntaina, marraskuuta 22, 2009

Ystävistä saa voimaa


Tuksu ja Ilekin sen tietävät- puutarhan hoito on mukava harrastus. Birgitin kanssa työnsimme tänään kukkasipulit multaan odottamaan tulevaa kevättä. Pieni yllätys koitti aina kun avasin pussin; "Ai tällaisiako mä ostin? No kun alennuksessa oli. Mitäköhän kukkia nää on? Ostinko mä perhana ruohosipuleita ja valkosipuleita?!" No kun kevät koittaa, niin sittenpähän selviää.
Sitten joimme kahvit ja tankkauspäivän kunniaksi oli tällä kertaa myös kaikenlaista maistuvaa särvintä kahvin lisäksi.



Laura ja Rauli kävivät perjantaina täällä kulmilla ja Lauran kanssa saimme sovitettua yhteiset treenit iltapäivälle. Kävimme näyttämässä Kontulan kolleille vähän treenin meininkiä :-). Kyllä siellä pari päätä kääntyi kun kaksi melko pulleakätistä tätiä kävi puhisemassa olkapäätreenit läpi. Hyvä jumppa tulikin, kiitos hyvän tsempparin! Laura on aivan mielettömässä kunnossa ja kehittynyt vuoden aikana paljon. Kilpailukipinäkin on taas herännyt..
Ja sitten taas joimme kahvit meillä. Minulle oli tällä kertaa niukempi tarjoilu katettu, mutta muut nauttivat lihiksiä, viinereitä, jäätelöä jne.

Rauli, Laura ja Canelo ja herra Pupu, tietenkin.


Ja tämä leidi nähdään ensi syksynä BF-lavalla!

Lauantai-iltana saunassa ja syömässä kävivät vielä Jarmo ja Vilma sekä heidän karvaiset kaverinsa. Niin ja tietenkin, kaffeetkin juotiin.

Arki menee aina sellaista vauhtia eteenpäin, ettei viikolla ole koskaan aikaa työpäivän ja treenien lomassa treffata ketään. Usein soittaminenkin jää kiireessä. (Ja muuten blogin päivityskin..) Sosiaalista elämää onkin ihan kiva sitten välillä harrastaa, nauttia hyvästä seurasta ja pysähtyä välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.