SPONSORED BY

tiistaina, elokuuta 25, 2009

Mielessäsi piilee voima!

Birgit ja Suvi seuraavat tarkkoina asentoharjoituksia Fitnessliiton leirillä.






B 4 weeks out! (22.8.2009)





Viime viikon tyhjennys ja tankkaus sekä pieni kuivattaminen onnistui ihan mukavasti. Painoa tuli alas pari kiloa. Kaiken lisäksi meidän pieni ja urhea kilpailijattaremme selvisi erikoisesta viikostaan hengissä ja pirteänä.


Fitnessliiton päiväleirillä otettiin hyvä keskustelun aihe esiin, nimittäin mielikuvaharjoittelu.

Itse käytän tätä valmistautumisen ja psyykkauksen muotoa paljon. Kun kilpailin kouluratsastuksessa, minulla oli tapana jo kilpailuja edeltävällä viikolla, ratsastaa mielessäni rata läpi, liike liikkeeltä. Paras hetki oli ennen nukahtamista, rauhoittuneena ja rentona oman lämpimän peiton alla. Usein rentouduin niin hyvin, että nukahdin jo heti alkutervehdyksen jälkeen. "Radalle kootussa laukassa..pysähdys..tervehdys...krooh...zzzz .."

Mielikuvaharjoittelu on käytössäni myös harjoituskaudella. Treeneissä pusken ne viimeiset raskaan kivuliailta tuntuvat toistot ajattelemalla seuraavia kilpailuja. Jos haluan voittaa, on minun tehtävä tämä valmistautumiseni paremmin ja kovemmin kuin muut. En anna mitään kenellekään eteen. Muut voivat levätä voittajina laakereillaan, mutta minä aion ensi vuonna yllättää heidät kaikki.

Ennen kilpailuja työnnä kaikki negatiiviset ja epävarmuuttasi vahvistavat ajatukset pois mielestäsi- olet loistavassa kunnossa, upea ja ylivoimainen! Kuvittele mielessäsi, kuinka kävelet ylös lavalle, hymyilet,olet täynnä iloista kuplivaa energiaa ja tunnet itsesi vahvaksi ja kauniiksi. Kilpailu käynnistyy ja ensimmäiseen vertailuun keskelle kutsutaan sinun kilpailunumerosi ja nimesi! Kuvittele itsesi voittajaksi, psyykkaa itsesi uskomaan itseesi, ole vapaasti hävyttömän itserakas ja lupaan- kun ensi viikonloppuna nouset lavalle, sinä erotut joukosta upealla lavapresensillä ja selvänä voittajana!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.