SPONSORED BY

torstaina, elokuuta 13, 2009

Sommaren är kort

Tässä muskelikuvaa taas Birgitin esittämänä. Kuva on viikon takaisesta käsitreenistä. Tulevan viikon aikana teemme tyhjennys ja tankkaus-kokeilun, jotta näemme, mikä toimii ja miltä lopputulos näyttää. Samalla tuo hiilareitten reilu vähentäminen ravistelee hieman totuttua hh/prot- kaavaa ja pistää varmasti uutta potkua dieettiin.

Onnekseni sattui olemaan kamera mukana töissä tässä viikolla, sillä Porvoossa tallia pitäville Titille ja Jormalle oli siunaantunut yllättävää perheenlisäystä, kahden russelipennun muodossa.
Aino-koira oli heinäkuun puolessa välissä pyöräyttänyt varsinaisen yllätys-duon maailmalle, vain pari päivää sen jälkeen kun eläinlääkäri oli ultralla todennut salakavalasti pyöristyneen pallonmuotoisen koiran todellakin olevan tiineenä. Vielä ei tiedetä kuka tuo Auervaara-isä on..

Mutta aika suloisia, vai mitä?

Harrilta tuli tapaamisemme jälkeen meilissä uusi treeniohjelma loppuvuodelle. Nyt mennään taas nelijakoisella, eli salitreeniä neljänä päivänä viikossa. Intervalleilla ja reippaalla liikunnalla olisi pyrkimyksenä saada kahtena päivänä viikossa hieman lisää hikeä pintaan. Täytyy käydä huollattamassa tsygä ajokuntoon niin pääsemme Kimmon kanssa taas huristelemaan mäkisiin maastoihin (ja kaatumaan kenkien jumiuduttua lukkopolkimiin.."toinks!"). Uusi ohjelma on jo melkein vedetty kertaalleen läpi, ja hyvältä tuntuu, eli mukavan raskaalta treenatessa ja suloinen lihaskipu jälkioireena. Toimii!
Treeni on maistunut muutenkin, olen viihtynyt uudella salillani tosi hyvin. East Bodylla on sellainen positiivinen ja reipas ilmapiiri, joka antaa aina hyvän potkun ja fiiliksen treeneihin. Muuten juuri nyt tuntuu, että tekemistä salin ja työn ulkopuolella riittää kyllä liiaksikin. Pitää valmistella muuttoa uuteen kotiin (lue: hamstraa kaupasta joka käynnillä kasa haisevia banaanilaatikoita, ala vastentahtoisesti pakkaamaan niihin kirjoja ja kuppeja ja opettele luopumaan vanhoista rojuista ja turhasta tilpehööristä jne.), pitää valmistella akupunktio-kurssin lopputyöt ja jossain vaiheessa täytyy käväistä Irlannissa oppimassa uutta tekniikkaa hevosten lihasongelmien hoidossa. Tämä syksy tulee varmasti menemään aikamoisella vauhdilla. Kesä ja lomat on nyt nautittu, nyt laitetaan taas työ-moodi päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.