SPONSORED BY

torstaina, elokuuta 06, 2009

Selkäjumppa


Photo Markus Kangas

Tänään mahtavat selkätreenit B:n kanssa East Bodylla. Kyllä kimpassa treenaamisessa on etunsa; tulee tsempattua paljon paremmin itsekin, varsinkin päivinä jolloin olo on hieman nuukahtanut duunipäivän jälkeen (eli miltei aina).
Nämä tuli tehtyä:

Alkulämmöt:
Ylätaljalla, suora tanko 3 x 12, 55kg.
Kovaa:
Ylätalja kapealla otteella 2 x 10, 55kg ja 1 x tiputussarja 55kg-45kg-40kg.
Kulmasoutu 3 x 10-12, 70kg.
Supersarjana 3 x 10-12 takaolkapäille vipunostot 12,5kg ja yläsoutu narulla 30kg.
Vatsat superina rutistukset taljassa n.60kg ja kierrot matolla 3 x max.
Syvät vatsalihakset, pito 2 x max.


Birgit alkaa olla jo viimeistelyjä vailla kisakunnossa! Missä lava? Missä kisat? Nooh, täytyy nyt vaan odotella sinne Lappeenrantaan...ja jatkaa sillä välin kovia treenejä :). Kävisipä se minultakin yhtä helposti ja nopeasti tuo kiristyminen. Taitaisi vissiin olla järkevintä tiputtaa dieetin aloituspaino jonnekin +6kg kisakunnosta, jotta dieetistä ei tulisi turhan pitkä ja tiestä kivinen.

Viime viionloppuna kävimme koutsin Lahtisen Harrin ja vaimon Ninan luona turisemassa sekä kuntoa ja mahdollista kehitystä näyttämässä. Ohimennen jo hieman mietimme dieetin alkua ja eiköhän se joulukuun alussa ala, kevääseen valmistautuminen. Eli nopeammin kuin tajuankaan! Mutta ensin on vuorossa toisen kisaajan luotsaus ja tsemmpaus kohti syksyn kisoja. Ja taas saa vähän jännittääkin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.