SPONSORED BY

maanantaina, lokakuuta 12, 2009

Läpi repaleisen lokakuun


Lauantaina Eastilla. Vielä hymyilyttää, painoa nyt n.68kg.
Turun MM-karsinnoissa vuosi sitten painoin 64kg,
3 viikkoa myöhemmin MM-kisoissa n.60kg. Tästä karistetaan siis ainakin ne 8-10 kg.



Jahas, taitaa taas olla se aika vuodesta, että saapi vetää työpäiväksi pitkät kalsarit jalkaan ja varvastossujen ja t-paitojen sijaan varata mukaansa autoon kasan kuivia vaihto-sukkia. Viimeksi tänään haikailin kuivien kenkien perään kun kävin hakemassa yhden asiakkaan hevosen vetisen ja upottavan saviliejutarhan kauimmaisesta kolkasta räntäsateen vihmoessa päin näköä. Mutta, kuin juhlistaakseni 1. maanantaita ja 2. viimoisia offikauden viikkojani, käväisin kotimatkallani pienen leipomopuodin kautta ja ajoin kotiin mahtava vadelma-vaniljakreemi-unelma mukanani. Ja taas on elämä yhtä juhlaa!

Valmentajani Harri Lahtinen tuumasi tuossa eilen minut nähtyään, että dieettini alkaa marraskuun alussa. Tosin luonnollisesti melko korkeilla kaloreilla. Kaikkialle oli tarttunut pikkiriikkisen lisää lihasta, varsinkin reisiin ja yläkertaan, jota olenkin yrittänyt kehittää tämän vuoden aikana. Reidet ovat aina ottaneet minulla treeniä hyvin vastaan, ja nyt ohjelmassa olleen uuden lähentäjä- liikkeen ansiosta näyttää kuin olisin saanut myös hieman paksuutta niihin.

Nyt vaan sitten suunnittelemaan hurjia syöminkejä Harrin vaimon Ninan kanssa, ennen kuin kummallakin potkaistaan dieetit käyntiin. Olisiko villisika vartaassa hyvä, vaiko rosvopaisti-illallinen tai kunnon BBQ-kattaus kera kylmien juomien?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.