SPONSORED BY

perjantaina, lokakuuta 30, 2009

Tästä se lähtee!

Kanille kyytiä! Näitä suloisia ja pehmoisia raadeltavia saa muuten Ikeasta vajaalla 3 eurolla. Meillä on koko sarja: Gosig Kanin, Råtta, Katt... Marsu on kuulemma paras.



Lahtisen Niina soitteli eilen ja ihmetteli, oliko mulla vallan sormet poikki, kun blogiini ei ollut tuossa taannoin ilmaantunut pariin viikkoon mitään päivitystä. No eipä ollut, ja tässä siis ihan Niinakin varten uusi päivitys, heti edellisen perään :-).

Maanantaina alkaa dieetti ja valmistautuminen kohti ensi kevättä ja kisoja, joita toivon mukaan tulee useampikin ensi vuonna. Harri Lahtinen laatii taas kuviot ja valmentaa minua, joten olen tulevaan erittäin luottavainen, hyvin latautunut ja positiivista energiaa täynnä! Vuodessa olen ehtinyt todella hyvin palautua 3 vuoden kisaputkesta ja treeneihinkin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Kehoni toimii hyvin ja aineenvaihdunta pelaa, siinä ehkä yksi syy miksi paino onkin pudonnut pikkuhiljakseen tässä syksyn mittaan. Olen tämän vuoden aikana jättänyt kaikki maitotuotteet (paitsi kahvimaidon ja satunnaisen juuston ja raejuuston) pois, enkä ole nauttinut minkään valtakunnan proteiinitehtaan jauheita lisäravinteina. Treenin jälkeisiä palautusjuomia olen vuoden aikana nauttinut ehkä kaksi, jotain naamaa punottavia latareita täydet nolla. Pärjää sitä kotiruuallakin, ainakin tällaiset bf-rimpulat :-).


Kuvat ovat tältä päivältä, lähtöpaino dieetille n. 67kg.



5 kommenttia:

  1. Onpa hyvä lähtökunto, hyvä lähteä tuosta kiristelemään. Tsemppistä dieetille :)

    VastaaPoista
  2. Ihana koiruli <3. Hieno aloituskunto dieetille. Tsemiä Erika :). Näytät upealta!

    Carita

    VastaaPoista
  3. Kiitokset tsempeistä, vielä kun saisi ne mukamas paljon treenatut mutta kauan kaivatut takaolkapäät! Tiedän kyllä nyt kuvia katseltuani, mihin panostan seuraavat kuukaudet :-).
    -Erika

    VastaaPoista
  4. Voi Mahtavuutta! Olet kyllä huipussa lähtökunnossa! Hurjasti tsemppiä alkavaan diettiin!

    Ps. Mikä sun palkkarina on sitten toiminut jos ei nuo prodemönjät?

    VastaaPoista
  5. Treenin jälkeen nostan insuliinitasoa nopeilla hiilareilla (käytän glukoositabletteja kuten Siripiri tai Dexal), jonka jälkeen pika pikaa kotiin syömään kunnon ruokaa. Nyt dieetillä tulee treenin jälkeen nautittua lisäksi aminoja ja kreatiinia. Glukoositabletteja saa ihan tavan ruokakaupoista.
    :)Erika

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.