SPONSORED BY

keskiviikkona, lokakuuta 28, 2009

Paras lääke kaamoksen hoitoon on..

Kuvassa Kristen Gomes meitsin uudessa uikkarissa.

Caron Hospedales

Pari viimeistä viikkoa on mennyt taas tuttuun tapaan, vauhdilla. Olen suorittanut akupunktiokurssini kunnialla päätökseen hyväksytyin loppukokein, olen pelastanut palokunnan avustuksella karsinaansa juuttuneen hevosvanhuksen (piti olla normi hierontakeikka) , nauttinut hyvästä ruuasta ja kivojen päivällisvieraiden seurasta, treenaillut vaihtelevalla menestyksellä, mutta käynyt tunnollisesti murun kanssa syvävenyttelyssä.
Viimeisen viikon pitkät ja pimiät illat ovat menneet lahjakkaasti netissä kisa-asuja katsellessa ja ostellessa. Löysin pari erittäin hyvää saittia, joilla myydään uusia sekä vähän käytettyä kisa-asusteita. No asuste-kuumehan siitä nousi ja mastercardi oli jo vedettävä esiin lompakon pohjilta. Nyt voi sanoa että on sitä visaa vinguteltu, ostin nimittäin aivan ihqut fuksian punaiset biksut Caron Hospedalesilta ja vielä ihqumman blingeling uikkarin Lydialta. Hinnat ihan kohdillaan, jos miettii miten pieni riepu tuo kisa-asu on, mutta koristelut ovat mahtavat ja moni puku ollut pro-kisoissa, Olympiaa myöten.. Onneksi euron suhde dollariin on meidän eduksemme... Paulan sanoja lainaillen: siis melekeen ilimasta!
Käykää kuolaamassa ja tehkääpä ostoksia: www.proconsignonline.com
Unohtuu pimeys ja räntäsade :).
Caron Hospedalesilta aukeaa muuten lähiaikoina myös omat kisa-asuja myyvät nettisivut, lisää infoa siitä tulee hieman myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.