SPONSORED BY

maanantaina, lokakuuta 05, 2009

Projekti päätöksessä!


Kaunis Birgit täydessä terässä lauantaiaamuna ennen alkukilpailuja.






Yllä ja alla B:n kuntoa perjantai-illalta. Birgit oli varmasti sarjansa (master bf) kirein ja kuivin kilpailija. Lappeenrannan kilpailuista kunto oli kiristynyt vielä kilon verran vaikka
aerobisia harjoitteita ei aloitettu vielä siinäkään vaiheessa. Kaiken kaikkiaan kovaa aerobista tuli dieetillä tehtyä täydet nolla tuntia! Kalorit liikkuivat koko dieetin aikana n.1640 - 2100 kcal:in välillä. Paino oli SM-kisaviikon alussa 48,2kg (n.-8,5 kg toukokuusta).
Voimme siis puhua hyvästä aineenvaihdunnasta ja tietynlaisesta lahjakkuudestakin lajiin :-).





Lauantai-iltana Carita ja Laura kävivät lasillisella huoneessamme.
Kälätys kuului hetkittäin varmaan käytävälle asti :-).


Caritan tykki ojentajapose.



Pumppailua juuri ennen lavalle astumista.



Lauantai-iltana alkoi reissussa olo jo hieman kyllästyttää.
En tosin kyllä tiedä keitä nuo kuvassa ilmeilevät rumat lapset ovat.



Samalla kun Birgit (taustalla) punnersi suoniaan pintaan ennen sunnuntain finaaleja,
minä ehdin tallentaa Nikon hurjan mousti-näytteen.



Expo-viikonloppu piti minut kiireisenä huoltamisineen ja kisa-viimeistelyineen. Tuntui kuin jättimäinen Fitness Expo-aalto olisi jyrännyt ylitseni ja nyt voin jo kellua sen jälkimainingeissa.. Huh huh, olipas viikonloppu! Samalla veimme Birgitin kanssa päätökseen puolen vuoden projektimme, Master BF:n SM-kilpailut. Tuloksena oli hieno nappisuoritus ja 4. sija. Täytyykin sanoa että olen erittäin ylpeä Birgitistä. Häneltä löytyi asennetta dieettiin ja treeniin (vaikka antoikin minulle lempinimen Piiskuritäti ), eikä antanut kenellekään eteen, vaikka esimerkiksi jalkatreenejä ei voitu tehdä normaaliin tapaan ollenkaan helmikuussa sattuneen ison ristisidevamman takia. Birgit siirsi jopa polvileikkauksensa keväältä syksyyn, jotta pääsisi valmistautumaan kisoihin. Asennetta!
Onnea B, olet kaikinpuolin huippu!

Ennen kotimatkaani ehdin istua katsomossa Harrin ja Ninan kanssa tsekkaamassa fitneksien loppuhuipentumat. Oli kiva vaan istua aloillaan ja turista kaikenlaista "turhaa". Torstaina onkin sitten seuraava kunto ja dieetti- miitti valmentajani kanssa. Katsotaan sitten olenko minä saanut mitään aikaiseksi ;-)..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.