SPONSORED BY

lauantaina, joulukuuta 12, 2009

Mmmakoisia muistoja

Tällaisia "notkuvat ruokapöydät"-aiheisia lomakuvia meillä on pilvin pimein. Johtunee siitä, että kumpikin meistä rakastaa hyvää ruokaa ja syömistä lomalla.


Mitä!? Minäkö hampurilaisella? Olen näköjään jäänyt kiinni, sormet syvällä paistorasvassa Milanolaisen Burger Kingin valvontakuvaan.



Pizzalla Milanossa. Olikin erittäin hyvä prosciutto-funghi pizza.



Aamiaisella Egyptissä.



Sharm El Sheikhissä, jossa Naama Bayn Pizza Hut tuli tutuksi.


Kilpailuun valmistavat dieetit ja offikaudet syklittävät luonnollisesti, niinkuin niin monella muullakin kisaavalla body/fitness harrastajalla, syömistapoja. Välillä on valinnan vapautta syödä mitä vaan tai olla syömättä, välillä taas kannat kaupasta kotiin perusruokaasi, maustamattomia kanafileitä ja kananmunia ja vain uneksit hiilaripäivistä tai kaikkien niiden ihanien hotellien notkuvista buffet-aamiaisista makeine hedelmineen ja kuohkeine pannareineen.

Tällä hetkellä ruokavalioni on pääasiassa koostunut kanan rintafileistä ja riisistä, valkuaisista, keittokinkusta, leivästä tai puurosta, Massin heraprotskusta ja yhdestä banaanista per päivä. Satunnaisesti on tullut nautittua keitettyä seitä. Salaatteja en ole jaksanut vääntää. Ehkä niiden aika koittaa myöhemmin, kun syömistä täyty jo repiä kaalista ja jäävuorisalaatista.
Lisäravinteista ainoastaan glutamiini soveltuu vatsalleni, kaikki kreatiinit sun pyruvaatit jätän suosiolla pois. Suurimmat muutokset edellisiin dieettiruokiin on 1. ruoka-aineiden yksinkertaistaminen ja 2. lisäravinteiden rajoittaminen glutamiiniin, laadukkaaseen heraan ja vitamiineihin, 3. suurempi määrä hiilihydraatteja, sekä 4. maitotuotteiden minimaalinen käyttö. Eli bye-bye maitorahka, kaikkien bodareitten peruspilari. Kroppa toimii paljon paremmin ja se velttous, turvotus ja liman eritys ei vaivaa niin kuin ennen. Kokeilkaa, ken uskaltaa! Suosittelen! Tosin tiedän vain miten oma kehoni toimii ja mikä siis soveltuu itselleni parhaiten, siksi olen mm. jättänyt kaikkien lisäravinteidenkin käytön minimiin. Kaikki, mikä turvottaa vatsani rantapalloksi eikä imeydy, on jätetty. Kisadieetin jälkeen vatsahan voi helposti turvota jo yhdestä riisipiirakasta. Tasapainon hakeminen vie joskus jonkin aikaa ja eri ruoka-aineita täytyy kokeilla. Kun tiedät miten sinun pitää syödä jotta kehosi toimii (eikä syödä niinkuin joku sanoo, koska se on oikea tapa), kestää se myös satunnaiset herkuttelut piazzalla ja trattoriassa.

Nyt on tosin eletty hiilaripäivää ja päivän teema ja tunnelmat ovat olleet kovinkin kuvien kaltaisia. Huomenna minua koittaa taas se raskain päivä, dagen efter eli kunnon kankkunen, jolloin mieli ja jalat tuntuvat raskaalta ja kaikki energia tosiaan tipotiessään. Hiilarit ovat huomenna myös nollassa, mutta väsymys ei kyllä johdu hiilarittomuudesta, se johtuu nimenomaan niiden tämän päiväisestä runsaudesta. Tiistaina jatkuu tiukennettu dieetti, aina jouluaattoon asti. Eli tulossa on puolitoista viikkoa isompaa nälkää ja pienempiä annoksia. Jess, bring it on!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.