SPONSORED BY

perjantaina, joulukuuta 25, 2009

Pieni ansaittu tauko


Keskiviikko, jouluaaton aatto oli mahtava päivä. Lunta oli satanut yön aikana niin reippaasti, että aamuaerobinen piti aloittaa kolaamalla ensin piha-alue, jotta autoni olisi kulkenut yhtään mihinkään. Seitsemän jälkeen olin siis jo valmiiksi lämmiteltynä ja hikisenä salilla treenaamassa päivän ensimmäiset treenit, hauis, ojentaja ja reipas intervalli-pyrähdys kuntopyörällä. Aamupäivällä suunnistin shoppailemaan vielä hieman joululahjoja Kimmon perheen jäsenille ja kuinkas ollakkaan- löysin itselleni uudet farkut, kasapäin t-paitoja ja treenipaitoja ja muuta sälää. Vitsit että olen ollut kiltti tyttö!
Iltapäivällä oli vuorossa vielä toiset treenit rinnalle, olkapäille ja vatsalihaksille. Ja taas lopetukseksi pieni pyörähdys pyörän selässä. Kuntoni näyttää nyt ajankohtaan nähden oikein hyvältä. Yllättävän helposti on tähän mennessä mennyt kaikki. *koputtaa puuta* Energiaa on ollut melko hyvin, viimeistään salilla olen herännyt taas eloon ja treeni on itsessään piristänyt minua niin paljon, että mielikin on piristynyt treenin aikana. Olen todellakin nauttinut kovista treeneistä!
Nälkä oli alennettujen kaloreiden takia melko selkeästi tunnettavissa keskiviikkona alkuillasta, ja kaikkien ruokien ja ruokailusuunnitelmien keskellä tunsin olevani jo hieman malttamaton odottamaan seuraavaa päivää.
Aattoaamuna painoni näytti alinta lukemaa tähän mennessä, 66,5kg, oikein mukava oli päivän ensimmäinen "joululahja". Ja nyt on sitten tankattu, levätty ja latailtu akkuja alkavaa kovenevaa dieettikautta varten. Huomenna koittaa loiva lasku karuun arkeen. Mutta pääsenpähän ainakin salille treenaamaan, sitähän on jo odoteltu.


Canelo ja minä tänään aamulla.
Kanden lempilahja tänä jouluna oli tuo pieni koiratonttu.


Tätä on vielä vuorossa lisää tänään, löhöilen sohvalla ja katson loppuun elokuvan Benjamin Buttonin uskomaton elämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.