SPONSORED BY

sunnuntaina, joulukuuta 19, 2010

Comes & Goes

Foto: Wrange/ by Sammy Hämäläinen

Päivät. Jotkut päivät ovat kuin ladattu sähköisellä energialla. Olo on koko päivän hieman eufoorinen, ei ole edes nälkä, innostusta ja tarmoa täynnä, aika juoksee ja energiaa riittää vaikka mihin. Illallakin tuskin uni tulee, kun kehossa vielä "pirisee" päivän tapahtumat, ideat ja ajatukset.
Ja sitten on päiviä, jolloin tuntuu että aurinko ei kunnolla edes nouse ja kroppa ei herää oikein millään. Laahustan ja raahustan ja päivän mittaan ärsyynnyn vain lisää itselleni kun mikään ei tunnu sujuvan. Mistä nämä erilaiset päivät oikein tulevat ja mikä sen sujuvuuden määrää? Jotkut puhuvat flowsta. Olen sattumoisin puhunut kahden ystäväni kanssa viikolla aiheesta, positiivisuudesta versus negatiivisuus, omasta mielestä ja sen tuomasta voimasta ja suoranaisesti vahvistavasta vaikutuksesta tekemisiin ja asioiden toteutumisiin. Puheessa on vilahtanut sanat oikeanlainen ruokavalio, NLP ja henkinen valmennus. Tuo jälkimmäinen on taatusti yksi asia, jonka otan käyttööni ensi vuonna, nimenomaan kehittämään ja vahvistamaan kilpailu-minääni ja parantamaan kilpailusuorituksiani.
Kehon happo-emästasapainon löytäminen on taas omanalaisensa projekti, mutta pienten muutosten kautta uskon saavuttamaan ihan toimivan kokonaisuuden. Kova hapottava treeni, perinteinen bodyruoka (liha + hiilari) ja varsinkin dieetin proteiinipainotteinen menyy kahvin kittaamisineen piristyksen toivossa ajaa helposti ainakin minun kehoni melko happamaksi. Ensimmäinen viikko nyt takana uusin ohjein, joten ihan vielä ei ole mitään elämää mullistavaa raportoitavaa. Mutta painokäyrä on ainakin oikeaan suuntaan nuupallaan, eli alaspäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.