SPONSORED BY

sunnuntaina, joulukuuta 05, 2010

The Plan


Ensimmäinen viikko varsinaista dieettiä takana ja saldoksi tuli -1,5 kg:a. En muuten nyt laske kaloreita ollenkaan, mutta punnitsen ruoka-aineet jotta pysyn kärryillä mitä syön ja varmistan siten että saan xx määrän proteiinia ja hiilihydraatteja kullakin aterialla. Olen tehnyt tätä dieettaamista (ja syömisen vahtaamista) jo niin kauan, että saan homman toimimaan näinkin. Ja itseasiassa tajusin, että tämä lähestymistapa voi toimia minulla jopa paremmin kuin ajatukset täyttävä orjallinen ateria-lappusen tuijottelu, seuraavan ruokailun odottamista ja curver-boksien avaaminen juuri sillä kellon lyömällä ohituskaistalla keskellä kehä ykkösen iltapäiväruuhkaa. Vähemmän stressiä ainakin minulle, joka on tottunut stressaamaan hieman joka asiasta ;-). Lopputulos onnistuneempi dieetti ja energisempi ja itseensä luottavaisempi mieli kenties? Katsotaan miten käy:-).
Jako on aivan se tuiki tavallinen, yleisesti käytetty ja toimivaksi todettu. Aamulla ja treenin jälkeen suurin osa hiilihydraateista, muulloin proteiinipitoisia aterioita. Yhtenä päivänä viikossa tai harvemmin hieman lisättyä hiilihydraatin määrää aamiaisella, lounaalla ja treenin jälkeisellä aterialla. Kalorimäärät jäänevät melko alhaisiksi, mutta minulla se tuntuu toimivan kaikkein parhaiten. Koneeni ei ole koskaan toiminut niin, että rasva palaisi tehokkaasti suhteellisen korkeilla kaloreilla. Ja sitä huolta ei ole myös ennenkään ollut, että olisin ollut liian aikaisessa vaiheessa kisakunnossa.
Lisäravinteista ja vitamiineista käytössäni ovat nyt QNT:n Zero Carb (ylivoimaisesti paras proteiinilisä), QNT:n Muscle Volymizer latausjuomana, kalaöljykapselit, l-glutamiini, l-tyrosiini, suolahappokapselit, DIM, Poliquinin Estrodetox, D- ja C-vitamiinit, magnesiumi, sinkki, kromi, ja kalsiumi.


Kimmo pari viikkoa takaperin Body Clubilla Jerry Ossin treeneissä.

Teen tällä hetkellä 4-5 punttitreeniä viikossa sekä yhden kovan, yhteensä tunnin kestävän juoksuharjoituksen. Aerobisten määrä on 3 harjoitetta viikossa, sijoittaen niitä sellaisten kevyempien päivien väleihin, jolloin haluan buustata aineenvaihduntaani ja siten pitää kulutusta yllä.
Kimmon kanssa olemme vetäneet kovia yhteistreenejä ja lisäksi hän on useasti käynyt sparraamassa minua salilla ja juoksuradalla. Toisen tuki on kyllä kultaakin arvokkaampaa! Melko usein minua jopa odottaa kotona valmiiksi punnittu ja kokattu kana-riisi-ateria kun tulen kotiin töistä :-).
Nyt on niin hyvä yleisfiilis kaikesta- treenit kulkevat mahtavasti, keho kiristyy ja kaikesta pystyy nauttimaan. Määränpäänä aikaisempaa kevyempi ja kireämpi Erika keväällä 2011. Matka on alkanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.