SPONSORED BY

tiistaina, joulukuuta 07, 2010

Rakas Esteri

Esterin hanuri se ei ole voinut kuin hämmästyttää minua viime päivien runsaalla annillaan. Helsingin alueella on tullut enemmän lunta kuin koskaan, siltä ajalta kun tilastoja nyt on tehty. Minähän kuulun näihin itsekkäisiin autoilijoihin ;-), junavuorojen peruuntumiset ja myöhästelevä joukkoliikenne tai pysäkeillä värjöttely ei minua hetkauta, joten voinkin helposti löytää hyviä puolia tästä tuiskusta. Aamuaerobinen hoituu hyötyliikuntaa hyväksikäyttäen- piha-aluetta tunti kolatessa syke nousee ja tulee oikeasti hiki! Metsälenkillä kävellessä saa tarpoa lumivastuksessa, ja taas saa hikoilla.

Iltalukemisena minulla on nyt ollut Chris Aceton kirjoja, tällä hetkellä tarkan syynin alla on kirjanen Everything You Need To Know About Fat Loss. Paljon peruskauraa, jota on hyvä päivittää taas mieleensä, mutta paljon myös minulle uusia hyviä pointteja treenaamisesta dieetillä, kehon omasta hormoonitoiminnasta ja rasvanpolton fysiologiasta. Tämän kirjan info on nyt niin hyvin iskostunut minuun ja tuoreena mielessäni, että jopa eilen, vältyttyäni täpärästi ojaan ajosta, sydämeni hakatessa miljoonaa ja käsien väpättäessä ajattelin vain että "Olipas lähellä.. Mutta sainpahan buustauksen epinephrineä ja ainakin rasva palaa!"
Teille, jotka ette tiedä mitä ovat epinephrine ja catecholamine, suosittelen Aceton kirjaa. Mutta pysykää ihmeessä tiellä, sillä sama rasvaa polttava reaktio saadaan aikaan myös ihan perinteisellä reippaalla aerobisella treenillä :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.