SPONSORED BY

keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

Jäitä!!

Tänään iltapäivällä Myllypuron Foreverillä. Ohjelmassa oli olkapäät, rinta ja vatsasulkeiset. Ja tietenkin palauttavaa venyttelyä jaloille.

Uskomatonta, miten tehokkaasti pika-juoksutreenit kipeyttävät jalat :-)!
Tai oikeastaan eihän se kovin kummoinen ihme ole, jos nyt ajatellaan.
Pistetään kolmevitonen "kylmiltään" mondolle juoksemaan, loikkimaan ja spurttailemaan ja puuskuttamaan. Tulos: miltei välitön lihaskramppailu, milloin kyljessä, milloin selässä, molemmat sääriluut tulessa ja akillesjänteet tiukilla. Mutta naamalla se kuuluisa yhdistetty tuskan ja ilon virne :-). Ja kunto on noussut huimasti- kuten nyt aloittelevalta voi odottaakin. Ei ole naama enään niin maar punainen ja palautuminen vetojen välillä on parantunut. Mutta sen 8.nnen 200 metrin vedon jälkeen kyllä hieman tekee vielä mieli puuskuttaa. Parista kerrasta viisastuneena olen nyt teippaillut "kriittiset" rasitusalueet kinesioteipillä. Ainakin siis näytän ihan prolta Puman uusimmissa juoksuvermeissä (niitä saa mm. Wrangelta) ja noissa pinkeissä teipeissäni.

Onnekseni Jarmo Mäkelä kävi meillä viikonloppuna hieromassa ja saikin tukkoiset pohkeet ja kalvot avattua. Huomenna on vuorossa selän hieronta Antilla ja perjantaina rangan vuosihuolto luotto-kiropraktikollani Jukka Karjalaisella. Ja jos vielä mainitsen tämän päiväisen kasvohoidon kosmetologilla, niin voimme hyvin todeta tämän viikon olleen varsinainen huoltoviikko :-).

Jalat kun ovat huutaneet viime viikot hoosiannaa, niin nyt on ollut hyvä treenata yläkertaa ja vatsoja. Loppuviikko vietetään siis salilla ja aamut kotona kuntopyörän päällä.

Kyl tästä hyvä tulee :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.